Eco Digger R10E

ECO DIGGER R10E

De ECO DIGGER R10e is een minigraver in de 1 tons klasse, voorzien van een 6,5 kW elektromotor en wordt gevoed door een lithium accupakket. Dit pakket is verkrijgbaar in 2 capaciteitsvarianten. De machine is standaard uitgerust met een acculader en tough-screen bedieningsinterfase. Een snellader, doorwerken bij een aan de netspanning verbonden machine en in kleur gespoten zijn enkele van de beschikbare opties. Deze machine komt in aanmerking voor de Mia-regeling.

eco-digger_2

ECO DIGGER R20E

De ECO DIGGER R20e is een minigraver in de 2 tons klasse, voorzien van een 12,5 kW elektromotor en wordt gevoed door een lithium accupakket. Dit pakket is verkrijgbaar in 3 capaciteitsvarianten. De machine is standaard uitgerust met een acculader en tough-screen bedieningsinterfase. Een snellader, doorwerken bij een aan de netspanning verbonden machine en in kleur gespoten zijn enkele van de beschikbare opties. Deze machine komt in aanmerking voor de Mia-regeling.

eco-digger_3

ECO DIGGER R40E

De ECO DIGGER R40e is een minigraver in de 4 tons klasse, voorzien van een 20 kW elektromotor en wordt gevoed door een lithium accupakket. Dit pakket is verkrijgbaar in 2 capaciteitsvarianten. De machine is standaard uitgerust met een acculader en tough-screen bedieningsinterfase. Een snellader, doorwerken bij een aan de netspanning verbonden machine en in kleur gespoten zijn enkele van de beschikbare opties. Deze machine komt in aanmerking voor de Mia-regeling.


;c;;m